torsdag 16. juni 2011

Årets 50/60 talls party!

I 5 år nå så har vi arrangert 50/60 talls party på Lordens Kro i Åseral. Da har det vært å finne klær som har passet etter de årstallene, noe som ikke var lett det første året, men så oppdaget vi en butikk i Halden som solgte kjempe fine kjoler (http://www.nostalgia.no). Så da ble det jentetur der på shopping, vi kom hjem med hver sine nydelige kjoler. Etter da var det gjort, vi måtte ha like fine kjoler, så det ble en ny tur dertil og noen av oss har vært til London og kjøpt kjole der og.

Den ytterste til venstre og høgre har en av jentene sydd selv, utrolig bra!!

Arrangørene; Pink Ladies

I år blir partyet første helgen i september, på samme sted, altså Lordens Kro. Dette er så langt vi har planlagt enn så lenge, vi holder på med å finne band som kan spille. Det er samme kleskode, jenter i trange bukser, t-shorter, skjerf rundt halsen, skjørt, kjoler osv. Guttene i dongeri bukser, svarte eller hvite t-shorter, skinnjakker og ikke minst bryl-krem! Fantastisk!  

Så grav i skapene eller gå på nettet å se om du finner noe du kan ha på deg, så holder du av den helgen og er med oss å swinger!!:)

Mer info kommer etter hvert.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar