mandag 30. mai 2011

Gulrøtter

I fjor plantet Besta og meg jordbær her, men de klarte seg ikke over vinteren. Derfor blir de byttet ut med gulrøtter i år siden jeg har flere kasser med jordbær. Så det blir spennende å se om det kommer noen gulrøtter i den ene siden, i den andre tenkte jeg å plante peser, men det må jeg vente litt med.
Poteter vil jeg og prøve å dyrke i år.

Den ene siden er plantet med gulrøtter.

Den ene kassen min med jordbær.



lørdag 28. mai 2011

Bryllupsreisen

Tirsdag 19.april reiste vi til Cuba, på bryllupsreise, der var vi i 2 uker. Vi var innom Havanna, Varadero og Trinidad, alle stedene var spesielle på sine områder. Mange sa at å resie til Cuba er som å reise 50 år tilbake i tid, dette var noe som kunne stemme nokså godt! I byene var det forfallent de fleste plassene, ingen butikker å handle i, de vi fant så var kvaliteten særdeles dårlig. Det var billig for mat, men maten var ikke heller etter våres smak. Strendene var nydelige og vannetvar varmt og godt å bade i, de fleste hotellene var og veldig fine. Alt i alt var det en kjempe fin tur!


Gamle biler.

Slik såg de fleste bygningene ut.

Flere gamle biler utenfor det første hotellet vi var på.




Utsikt fra hotellet.

Dette er på veien fra Havanna til Varadero.


Utsikt fra hotellet i Varadero, "Tuxpan".



Stranden 100 m fra hotellet.



Slik lagde de på hotellet i Trinidad.


Denne var faktisk kjørbar enda.

Gatene i gamle Trinidad.


Utsikt igjen fra et annet hotellet når vi kom tilbake til Havanna.



Stort å se at de hadde sementbil i Cuba og.

Her brukes oksen til det meste, ridetur og.

På dags-tur i en grotte oppe i Vinjales.


Konfirmasjon 22.mai 2011


Søndag var det minste-søster sin tur til å konfirmere seg. Dagen begynte i Åseral Kirke kl.11.00 med øsende regn, så det var bare å ha paraplyen klar. Alle konfirmantene var kjempe fine og dei klarte seg veldig fint! Festen etterpå var på Kylland Grendehus, der hadde dei dekket på kjempe fint og maten fra "Lordens Kro" var knall god. Det var en veldig fin dag med ei jente som var super fornøyd med dagen!

Her blir de konfirmert.

Beste-jenta!

Hun ble overrasket over albumet.

En fornøyd jente.

Albumet gikk på omgang.

3 av søsknene Nesland <3

16.april 2011


Endelig var dagen kommet til bryllupet vårt som vi hadde planlagt siden januar samme året, frisøren, sminkøren og fotografen var på plass når de skulle og vi var klare i god tid før kirken. Vielsen var i Hægebostad Kirke og festen på Rosfjord Strand Hotell. Dagen var så perfekt som den kunne blitt!

Sitter spent og venter på å få sett resultatet.



Fotografene sjekker om alt ser greit ut.

Vi ble veldig fornøyde med sminken.
(Flere bilder kommer etterhvert.)

Ditt og datt...

Skal prøve meg på en blogg som kommer til å inneholde litt forskjellige ting om livet på Hellås, oss og det vi holder på med.
Vi flyttet inn i nytt hus for snart 2 år siden, 1.etg er nesten ferdig, mangler litt lister og noen møbler som jeg håper snart er på plass. 2.etg skal vi begynne på til høsten, først i sommer skal vi gjøre mye på utsiden, bl.a plen, et lite påbygg på huset (til gressklipper o.l) nytt hundehus og andre småting. Så vi har mye å gjøre i løpet av sommeren, gleder oss veldig til å få de tingene ferdig! Bilder kommer etterhvert.